Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03 15:17 - Изкуствен интелект –симулация на Бог- абсолютна Истина- мъдрост или безумие?
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 633 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 06.04 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поредна емисия на Най-Новия-Завет и Коран, съвременно учение от Махараджа Икан Сингх

Ще получим ли отговорите, когато китайците направят компютъра в който въведат, систематизират, съчетаят, анимират всички знания за „Божественото” от шумерите до БОГA от наши дни?

Настоящия цитат ми бе изпратен (кой знае защо и по какъв формален повод) от Пророк Исайа, блогър. Те така правят- като имат пред себе си нещо, дето не им го мели главицата- ми го препращат. Да, ще им го разясня- но за предпоследен път! Вече не издържам за дълго мозъченца, разядени от попска червоядина.  

„( I Коринтяни 1 глава )
19 Понеже е писано: "Ще унищожа мъдростта на мъдрите, И разума на разумните ще отхвърля".
20 Где е мъдрият? Где книжникът? Где е разисквачът на тоз век(свят)? Не обърна ли Бог в глупост светската мъдрост?
21 Защото, понеже в Божията мъдра наредба светът с мъдростта си не позна Бога, благоволи Бог чрез глупостта на това, което се проповядва, да спаси вярващите...”

Затова първо казвам на Исайа: Те (кои бяха!?) ще опитат да ни унищожат мъдростта, ама ние предвидливо  ще я натикаме в компютъра- и ще си я запазим! Ей на това му се вика ДИГИТАЛНА МЪДРОСТ, която няма нищо с попската и проповедническа глупост и демагогия! Какво са вашите ЕДНОКНИЖНИ, елементарни, дивашки „познания” пред НЕОБЯТНОСТТА ИНФОРМАЦИОННА БОЖИЯ, за която не си давате сметка от фарисейско книжничество!

Защото попщината достигна дъното! Не сме само ние, дето се изчерпахме ФИЗИЧЕСКИ- но те дъвчат 2000 години една ДУХОВНА тема- съвсем безрезултатно, неефективно!  Най-интересното е, че когато трябва да им помагаш (т.е директно да ги спонсорираш!) в езическите дивотии- ти казват «Така го изисква религията», но оплачеш ли се че системата не работи- случват ти се нови и нови най-трагични събития, лукавите ти възразяват: «Ние направихме всичко от нас- но на теб ОПРЕДЕЛЕНО ти липсва Вяра». И така, ние хората бяхме отначало изпълнени с най-мощна и светла Вяра, подкрепена със синовна Обич към Създателя- съграждахме светилища на открито, по хълмовете и в скалите- просехме изкупление, дъжд- или победа на бойното поле. И работите ни вървяха повече от добре! По-късно поповете ни натикаха из църквите,  където кадяха и мърмореха, карайки ни да повтаряме (техните «свети» дивотии!).  Увяхнахме- то слънца да бяхме, пак ще потъмнеем в такава скръбна  (религиозна) обстановка с годините . Нищо от това което ни опяваха не бе нито съществено, ни мъдро, ни адекватно. 500 години Бог не ни забеляза, как страдаме под измаилтянско иго – трябваше да се появим НА СЛЪНЦЕ, та да пропишат европейците за нас, накрай да ни дойдат на помощ русите!

Църквата скрива и прикрива, лъже и подмазва, върти се и суче когато се изправи лице в лице с ВЪПРОСА!  И пак Бог за това виновен- че са нямали (и още нямат!) мъдростта ясно да кажат : «Свободата не ще Екзарх- иска Караджата!» . Дълбоко в себе си чернокапците са осъзнали (или-не!) че при тях  «мъдрост» не вирее- и не съществува, освен като МАСОВ НЕАНГАЖИРАЩ ПРОДУКТ за продажба- както и ВЯРАТА е превърната в комерсиална стока, както ангро ПРОДАВАТ, «светите» книги и други не чак толкова антични романизации. Поповете са НА ПРАКТИКА НЕГРАМОТНИ, защото не познават нито светските, достъпни за всеки от нас четива (фунадаментални, научни, културни, и т.н.), нито Божиите Дела. De facto попщината е ЕДНОКНИЖНА, ментално СКОПЕНА. Църквата обаче извънредно добре ПРИКРИВА своята непригодност и пълна некомпетентност!

Постулат 9: Църквата се състои (и винаги се е състояла) ат абсолютни невежи и глупаци!

Ако църквата все още ПРЕТЕНДИРА, че има (някакви) знания за Божественото, нека със съветите на умните си глави и с помощта на изкуствения интелект създаде «дигитален Бог» или да моделира КОМУНИКАЦИЯ с Бог- като бъде "юридическа страна  за евентуалните лъжи, демагогии, неистини- тоест, ще отговаря за нанесени морални (дезинформационни) щети! Искам първо да видя, как ще бъдат дефинирани и обяснени от натъпкания с научна, медицинска и всякаква друга  информация безкомпромисен ИИ хибридните митове с «непорочното зачатие» , «възкресението», «нахранването на тълпата с 3 риби», «ходенето по водата» и мн. др. попски ГРУБИ МАСАЛИ, пропагандирани, митологизирани и повтаряни до днес. Пак с помощта на ИИ ще стане ясно, коя религия заслужава да властва в целия свят като ЕДИНСТВЕНА, най-правилна, най-божественодостоверна, най-хуманна и т.н.. (Digital God!)- помните Electric Barbarella нали- технологичната Мария Магдалена!  Така че- попци- не ми се пинкайте, ами започвайте да изучавате интензивно най-новите ИТ! 

ИИ може да помогне на църковниците- информатици със съставянето на неангажиращ въпросник (благовидно въведен, напр. като приложение с рекламна цел)-щом знаят толкова много, поповете много лесно ще разберат чрез въпросите и заключението на ИИ на кого служи определен човек- на Бог или на Дявола. Оттам нататък, изгарянето на еретиците на огнени клади е само на една административна (евроатлантическа) стъпка разстояние!

А Бог няма нищо общо с нашите-нито с тия на «Апостол Павел» кощунствени драсканици- наместо проявена мъдрост и умение!!! Не Той ни е закрил очите- не Той ни подтиква към лъжи, злокобни мерзости и безумия! Впрочем- няма по-виртуален Бог от църковния!

image




Гласувай:
6



1. dobrodan - Много искаш от горките попове :).
22.03 17:50
Това ИИ е дяволска работа, няма как да пресъздаде бог :):):).
Няма правилна религия :).
цитирай
2. kvg55 - icansing,
22.03 18:00
Църквата е непоправимо изостанала с високите технологии.
Можеш да се изповядаш например онлайн.
цитирай
3. icansing - Абе, брат'чеди (1) и (2)
22.03 18:14
Нещо да свършат, попските пезевенци- да публикуват фейсбука на Бог-и да се омитат начаса!
Слави също не беше доволен от посредничеството на църквата и дълго Му търси мобифона!
За заключението на Добродан-да, но искам поповете да си го получат (полагаемото) от ИИ:
ИИ: "Религия? Какво е това? Освен като глобална схема за измама, няма друго значение!"
цитирай
4. icansing - Вижте и попската гледна точка на Пророк Исайа по темата:
23.03 10:20
https://isaiah53/lichni-dnevnici/2024/03/23/mydrostta-na-chovek.1903315

Какво ли искаше да ни каже от цялата тая претенциозна, фарисейска бъркотва ? Опасявам се да не почне пак да разпитва.. как мисли, чувства Господ. Пожелавам му да научи информатика и така да стигне по-бързо до Дигиталния Бог. Напомняме- в църквата Бог е ЕДИНСТВЕНО виртуален!
цитирай
5. icansing - Както отбеляза Добродан-
23.03 19:36
няма правилна религия. Но ще има- дигитална и семпла, демократична и дори-научна !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57827
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930